Drone

Dronefotografie & video

Fotografie met behulp van een drone levert je als het ware een “eye in the sky” op. Je kan kiezen voor opnames vanuit verschillende perspectieven (hoog, laag, veraf of dichtbij) en dat zowel voor foto als voor video. Maar met één duidelijke focus: dankzij deze unieke kwaliteitsbeelden heb jij meteen een streepje voor op de concurrentie.

Als je kiest voor dronefotografie sla je namelijk twee vliegen in één klap: kwalitatieve foto’s of video’s die je ineens een totaaloverzicht bezorgen van je hele project. En door een totaalpakket aan te bieden waarbij je gewone fotografie combineert met dronebeelden, kom je dankzij de professionele service zelf nog eens goed uit de verf.

Als gelicenseerd klasse 1A-piloot stuur ik zonder problemen een drone de lucht in voor mooie beelden, waarna jij ongetwijfeld in de wolken bent met het eindresultaat!

Voorbeelden van ons werk kan je op ons portfolio vinden.

Eye in the sky

Luchtopnames met een drone – zowel foto’s als video’s – zijn ruimer inzetbaar dan je denkt. De verschillende toepassingen ervan brengen heel wat unieke voordelen met zich mee:

  • Je kan een totaaloverzicht voorschotelen aan je publiek.
  • Je krijgt de kans om je gebouw of stuk grond te tonen vanuit een ander (interessanter) perspectief.
  • Je kan makkelijk aanduiden hoever het bijhorende perceel reikt of waar de grenzen liggen.
  • Je slaagt erin het volledige domein van grote projecten in kaart te brengen door middel van mapping
  • Je kan laten zien hoe de volledige site van je project kadert in de omgeving of het landschap.
  • Je bent in staat om de totale vooruitgang van de werken te tonen over een langere periode (time-lapse).
  • Je wekt een eigentijdse en professionele indruk bij je klanten.

Dronefotografie en dronevideografie voor jouw project

Dronefotografie is tegenwoordig onmisbaar in de vastgoedsector. Projectontwikkelaars, architecten en makelaars zetten maar al te graag hun pronkstukken extra in de kijker met een indrukwekkend beeld vanuit de lucht. Of je nu liever opteert voor een krachtige foto vanop grote afstand of een filmpje verkiest waarin je als kijker wordt meegevoerd langs alle windrichtingen… Samen komen we met het perfecte droneconcept op de proppen dat een meerwaarde vormt voor jouw project.

Zou je graag eens een pand of toekomstige bouwlocatie vanuit een volledig ander perspectief in beeld brengen? Of wil je dat je potentiële klanten in één oogopslag kunnen zien hoe jouw site past in de rest van de omgeving? Dan is dronefotografie een evidente aanvulling op jouw service. Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

Voorbeelden van ons werk kan je vinden op ons portfolio.