SK.

Huwelijksfotografie

Waarom mij als huwelijksfotograaf nemen?

Je bent op zoek naar niet zomaar een huwelijksfotograaf (of trouwfotograaf), maar eentje met een oog voor detail, sfeer en een goede dosis spontaniteit. Het gaat tenslotte over een onvergetelijke dag waar jullie ruim een jaar mee bezig zijn! Zo’n dag verdient het om prachtig in beeld gebracht te worden. Enkele voorbeelden van mijn werk kan je vinden op mijn portfoliopagina.


Hoe gaat het verder?

Allereerst gaan we een vrijblijvend gesprek houden. Elk koppel is anders, en zo ook elke locatie, trouwceremonie en feest. Tijdens dit gesprek leer ik jullie beter kennen en jullie mij. Zo kunnen we elkaars verwachtingen overlopen, bespreken we ook jullie trouwdag en het verloop van deze dag.  Ook geef ik een overzicht van mijn werkmethode en mogelijkheden. Willen jullie graag een gesprek? Stuur me een berichtje en we spreken een datum af. Drinks are on me.

Op de grote dag kom ik aan op het afgesproken uur. Vanaf dat moment houd ik mezelf voornamelijk op de achtergrond zodat jullie van jullie trouwdag kunnen genieten zonder zorgen. Met twee professionele camera’s maak ik per huwelijk ongeveer 3000 foto’s, waaruit alleen maar de allerbeste overblijven. Veel van deze foto’s zijn dubbels, gemaakt zodat geen enkel moment gemist kan worden. De ongeveer 400 tot 500 resterende beelden zijn de absolute toppers van de selectie.

Een trouwend koppel aan de C-mine in Genk


Achteraf?

De dag na de huwelijksdag krijgen jullie 3 geweldig leuke beelden toegestuurd als preview. Afhangende van de drukte kan het 1 tot 2 maanden duren voor de rest van de beelden geleverd worden. Vergeet niet dat elk beeld apart bekeken en bewerkt moet worden. Eens dit proces klaar is, krijgen jullie de foto’s in hoge en lage resolutie op een USB stick, samen met een stoefboekje (klein album met de beste foto’s).

Wat kost het om samen te werken met een trouwfotograaf? En wat krijg je er allemaal voor? Hieronder kan je vinden wat elk trouwpakket bevat. Wil je achteraf een huwelijksalbum? Daar kan ik je ook bij helpen! Heb je nog vragen? Stuur me gerust stuur me een mailtje of Facebookbericht!

Wat bevat elk pakket?

  • fotografie voor de afgesproken tijdsduur
  • beelden in hoge en lage resolutie
  • Stoefboekje 
  • Bewerking digitale beelden
  • USB-stick met digitale bestanden
  • Vervoersonkosten
  • BTW