Testimonials

Samen met Seppe hebben wij een goede en leuke voorbereiding naar onze trouwdag gehad. Door zijn leuke ideeën en spontane foto’s heeft hij onze dag prachtig vastgelegd.
Zeker een aanrader.

Sanne & Ruben
Sanne & Ruben
Trouwkoppel -

Seppe neemt niet zomaar een foto om een foto te nemen. Hij denkt na over wat het achterliggende doel ervan is. Ik had geen foto nodig van mezelf, maar wel een foto die het gezicht van mijn merk vormt en mijn doelgroep zo goed mogelijk aanspreekt.

Robin
Robin
Marketing Coach -

Wij wisten dat een band er niet komt door goede muziek alleen. Het gaat ook om het visuele aspect en de marketing die erbij komt kijken. Seppe wist dat ook. Samen slaagden we er in om onze muzikale ambities naar het volgende niveau te brengen met originele foto’s en een professionele videoclip.

Down to Adelaide
Down to Adelaide
Alt-rock band -

De foto’s zijn echt super mooi! Echt top. En wat een snelle service!

Romy & Joren
Romy & Joren
Trouwkoppel -

Seppe maakte foto’s waar wij onze feestavond steeds opnieuw beleven. Omdat we zelf niet zo houden van te geposeerde foto’s is Seppe zeer onopvallend en professioneel te werk gegaan. Hij wist de meest speelse, geconcentreerde en verbaasde blikken vast te leggen alsof hij onze gasten precies al jaren kende. Kortom een geslaagde presentatie van een geslaagde avond!

Margot & Louis
Margot & Louis
-
De preview ziet er al fantastisch uit! Het was voor ons een topdag met een top teest, top mensen en een top fotograaf! Mercikes om erbij te zijn!
Hanne & Wes
Hanne & Wes
Trouwkoppel -

Seppe is een heel goed fotograaf. Hij levert zijn opdrachten vlot en volledig afgewerkt af. Hij komt zijn afspraken steeds na!

Ruben Bosman
Ruben Bosman
Bosman Vastgoed - www.bosmansvastgoed.be